FINEPIXEL

Facial Expression Modeling

Je kunt aan gezichtsuitdrukkingen werken door ze in een spiegel te oefenen. Alles wat je voelt, wordt weerspiegeld in je gezicht en modellen moeten bedreven zijn in het projecteren van alle grote emoties. Maak een lijst met de belangrijkste emoties (liefde, haat, sexy, verdriet, vreugde enz.) En oefen het uiten van elke emotie voor een spiegel. Nadat je een tijdje hebt geoefend, probeer je vaardigheden uit bij een vriend en kijk of ze kunnen vertellen welke emotie je overbrengt.

Hoe te glimlachen

Leren lachen is belachelijk - iedereen kan het toch? Lacht 'bestellen' is eigenlijk een echte vaardigheid en een die professionele modellen onder de knie moeten hebben.

Om je lachvaardigheden te verbeteren, ga je voor een spiegel staan ​​en voer je de volgende stappen uit:

 • Zet je lippen samen zonder ze te verplaatsen. Kijk naar je gezicht in de spiegel en concentreer je op de ogen. In het begin zijn ze levenloos. Til nu de hoeken van je mond op en kijk hoe je ogen tot leven komen.
 • Zeg 'MMM' zonder uw mond te openen om een ​​glimlach te maken. Er mogen geen tanden worden weergegeven. Vergeet niet om de hoeken van je mond omhoog te draaien.
 • Om een ​​bredere glimlach te creëren, zegt u nogmaals "MMM" met uw mond nog steeds gesloten en nogmaals, vergeet niet om de mondhoeken omhoog te draaien.
 • Zeg dit keer "ME", terwijl je je mond opent en je tanden laat zien, maar het zacht houdt. Zeg vervolgens opnieuw "ME", deze keer met een brede glimlach die al je tanden laat zien.
 • Wanneer u 'HEY' zegt, produceert u een zeer natuurlijke gezichtsuitdrukking. Zeg "HEY" en houd het vast - je zult merken dat je tong naar voren komt en je lippen uit elkaar zijn. Probeer het nu opnieuw en zeg "HEY" met een glimlachende uitdrukking.
 • Creëer een magere blik door het woord 'SLECHT' te zeggen, houd de lippen zacht en zwoel en houd ze een paar seconden vast.
 • Om een ​​open en gelukkige lach te bereiken, probeer "HAA" te zeggen, denk eraan je blik op iemand of iets te richten om een ​​"levenloze" blik te vermijden.

Facial Expressions

Expressie

Ga voor meer tips naar pagina's

 1. DE FOTOSHOOT
 2. FACE WORK
 3. MAKEUP
 4. EEN BETER MODEL
 5. KLEDING