FINEPIXEL

FinePixel Fotoshoot
Vanaf € 150,- 

Bent u voor een fotoshoot op zoek naar een professionele fotograaf? De mogelijkheden voor een fotoshoot zijn divers. Denk aan portret, loveshoot, fotoshoot met het gezin, kinderen, met vriend of vriendin, zwangere mamma of een glamour fotoshoot. Profiel foto’s met een witte achtergrond zijn goed bruikbaar voor social media zoals Facebook, LinkedIn of een datingsite. Samen maken we een ontspannen fotoshoot waarbij je wordt geholpen met de juiste houding en blik. 

Tips voor een geslaagde fotoshoot

  • Draag rustige kleding (géén prints, ruitjes enzv). Géén bonte was.
  • Stem de kleding op elkaar af, bijvoorbeeld een spijkerbroek met 1 bepaald kleurtje, grijstinten of wit. Of met zijn allen in dezelfde grijstinten gecombineerd met aardetinten. Een basis kleur is altijd prima.
  • Met een witte achtergrond liefst geen schoenen dragen. Dit veroorzaakt onmiddellijk strepen. Blote voeten is het mooist. Grijze, zwarte sokken kan ook.
  • Voor foto’s met enkel kinderen is het ook leuk om een paar fel gekleurde kledingstukken mee te nemen; turquoise, roze of felrood. Blote voetjes komen speels en natuurlijk over.
  • Neem voorwerpen mee die de foto’s verhalend maken, bijvoorbeeld een muziek instrument als je graag muziek maakt. Of een leuke hoed, muts of sjaal. Of speelgoed voor de kids.
  • Om spontane en onverwachte uitdrukkingen te krijgen kunnen we bijvoorbeeld wat actie in de foto brengen door jou te laten schreeuwen (zonder geluid te maken).

button reserveren